27 december 2023

Var med när Bajen kickar igång året!

Annons
banner
Annons
banner

Den 9 januari startar försäsongen för såväl dam- som herrlaget. Klockan 18.00 på Hammarby IP tågar båda lagen ut till årets första bollpass och du är varmt välkommen att vara på plats.

Försäsongen närmar sig och i vanlig ordning inleds förberedelserna för årets tävlingsspel i januari.

Sedan ett antal säsonger har supportrar välkomnat damernas A-lag åter till Hammarby IP och visat årets nyförvärv en glimt av vad det betyder att representera Bajen. Inför fjolårets premiärträning var det dags att låta herrlaget vara med på Kanalplan och upp mot 2000 supportrar välkomnade lagen från läktarplats. Samma gäller även för 2024 och tisdagen den 9 januari intar båda A-lagen varsin halva av Hammarby IP, för att genomföra det första av hundratals träningspass för året.

Grindarna till Hammarby IP öppnar 17.00, representanter från båda lagen intervjuas på planen cirka klockan 17.45 och därefter lämnas planen över till huvudaktörerna. Träningen pågår mellan klockan 18-19 och entrén är förstås fri. Gröne Jägaren är på plats med försäljning av mat och dryck och Intersport ställer upp tältet för den som vill spana in grönvita nyheter.

Vi ses på Kanalplan!

Foto: Bildbyrån

Nyheter

Herr

Dam