6 mars 2024

WH Group blir klubbpartner till damlaget

I och med att tävlingssäsongen drar igång inleder Hammarby Fotboll ett samarbete med WH Group som går in som klubbpartner för damlaget.

WH Group om samarbetet:

Som företagare med ett grönvitt hjärta känns det självklart att sponsra Bajen. Och som tränare för dotterns fotbollslag känns det lika självklart i hjärtat att bidra till damfotbollens utveckling. Att det sen rent kommersiellt är en klok investering med tanke på de sportsliga framgångarna på damsidan och hur Hammarby jobbar såväl kommersiellt som sportsligt gör bara beslutet ännu enklare.

– Vi som klubb är väldigt glada över att WH Group vill vara med och stärka vårt fantastiska damlag som ska gå in i en säsong som kommer bli superintressant. Som dubbla mästare och ett Champions League-kval som väntar blir detta år väldigt speciellt på ett positivt sätt, säger Erik Sundin, Key Account Manager på Hammarby Fotboll.

Om WH Group:

WH Group är 35 engagerade medarbetare i Stockholm och Göteborg som levererar kund- och branschanpassade affärssystem från Visma som effektiviserar och utvecklar våra kunders verksamhet. Läs mer här.

För mer information om samarbetet, kontakta:

Tomas Holm, tomas@whgroup.se

Erik Sundin, erik.sundin@hammarbyfotboll.se

Nyheter

Dam