7. Hanna Lundkvist

Hanna Lundkvist anslöt tillsammans med Felicia Saving från AIK inför säsongen 2019, med redan då goda meriter från F17-landslaget. 


– Hanna är en snabb yttermittfältare som vi är övertygade om kommer att konkurrera om en plats i laget, sade sportchef Johan Lager om rekryteringen.

 

Yttermittfältaren själv om klubbytet:

– Att komma till Bajen känns väldigt lovande och riktigt kul. Jag tror att Hammarby är den klubb som har bäst förutsättningar för min fortsatta utveckling. Här finns ett bra tränarteam, en vass spelartrupp med hög konkurrens och en fin anläggning. Att ta steget från junior- till seniorfotboll är ett stort kliv, absolut, men jag vet att jag hamnat i en klubb som tar vara på de unga spelarna på ett bra sätt och som vill hjälpa mig till att nå en maximal utveckling.

 

– Vid säsongsstart kommer jag definitivt stå där redo att vara med och slåss om en plats i startelvan. Jag ser fram emot att komma igång, lära känna spelarna och ledarna, och främst av allt att få starta upp säsongen 2019. Det ska bli kul att få hänga med på resan tillbaka till Allsvenskan!

Hanna stats

Statistik 2020 MATS STA INB UTB MÅLM PASA VARG UTVR
Statistik (karriär) MATS STA INB UTB MÅLM PASA VARG UTVR

Hanna facts
Ålder 18
Position Mittfältare
Landskamper 14 U17
Nationalitet Sverige