toggle menu

5. Mohanad Jeahze

På svenska transferfönstrets sista dag 2020 förstärkte Hammarby försvaret med Mohanad Jeahze, en vänsterback Hammarbys sportchef haft ögonen på en tid. Mohanad Jeahze började sin fotbollsbana i Karle IF i Linköping, och som ungdom kom han till IFK Norrköping. 2018 gick han till Brommapojkarna, för att ansluta till Mjällby inför förra årets säsong. Där var han alltså med och spelade upp Blekingeklubben till Allsvenskan.

 

– Vi har följt Mohanad noga under en längre period, och han har haft en fantastisk utveckling under de senaste ett och ett halvt åren. Han har flera fina egenskaper och vi är väldigt glada och stolta att han valde att komma till Hammarby. Det är en spelare som kommer bidra mycket till vårt spel, inte minst med sin fina vänsterfot och hans attityd på planen, säger Jesper Jansson.

 

– Hammarby är Sveriges största klubb och det känns jättekul att vara här. Under Stefan Billborn spelar Hammarby Sveriges finaste fotboll, och det är klass på varje position i det här laget, säger Mohanad.

 

Se hans första intervju i Bajen nedan.

 

Mohanad facts
Ålder 24
Position Försvarare
Nationalitet Sverige
Moderklubb Karle IF