Viktig information till dig som har säsongskort för säsongen 2020

Med anledning av riskerna för smittspridning av covid 19 kommer de inledande omgångarna av Elitettan och Allsvenskan att behöva spelas utan publik på läktarna efter direktiv från Folkhälsomyndigheten. FHM har godkänt spel från mitten på juni, exakt spelschema för respektive serie är ännu inte fastställt. 

 

Det innebär att du som har säsongskort inte kommer att kunna nyttja det så länge myndighetens riktlinjer gäller. Vi kan inte i nuläget säga hur länge det dröjer innan matcherna åter kan spelas med publik. Att värna om folkhälsan är ett överordnat mål.

 

Allsvensk fotboll inför tomma läktare är inte detsamma. Vi kommer alla – spelare, ledare, funktionärer och inte minst alla åskådare som hade velat vara på plats – att sakna inramningen och upplevelsen det innebär att se och följa Bajen på plats. Att spela utan publik innebär också en ekonomisk utmaning av stora mått. Uteblivna intäkter sätter hård press på vår ekonomi. I dessa svåra tider behöver vi allt stöd vi kan få från våra trogna säsongskortsinnehavare.   

 

Det är naturligt att du undrar vad som gäller när du inte har möjlighet att besöka matcherna. Vi har samlat några frågor och svar för att försöka tydliggöra vad som gäller. Om du har ytterligare frågor är det välkommen att höra av dig via mejl till biljetter@hammarbyfotboll.se.

 

Jag vill stötta Hammarby Fotboll i denna svåra situation och vill inte ha någon ersättning. Hur gör jag?

Du behöver inte göra någonting. Du kan bara välja att stå kvar vid ditt säsongskort. Besök vår kampanjsida www.visessnartigen.se för att läsa mer. Som klubb är vi oerhört tacksamma för alla som väljer detta alternativ. 

 

Kan jag få ersättning för matcher som spelas utan publik?

Ja, du kan få ersättning för de evenemang som du på grund av myndigheternas riktlinjer inte kan besöka.

 

Jag har tyvärr inte ekonomiska möjligheter att avstå från ersättning. Vilken ersättning kan jag få?

Säsongskortet består av en serie av totalt 15 evenemang (Allsvenskan) och 13 evenemang (Elitettan). Ersättning utgår proportionellt mot det antal matcher du inte kan se på grund av myndigheternas riktlinjer. Om det blir fem matcher utan publik kan du få ersättning motsvarande fem femtondelar av ditt säsongskort.

 

Behöver jag ansöka om att få ersättning?

Ja, du behöver skicka in ett ersättningsanspråk till klubben. Ersättningen kommer efter att vi har behandlat din ansökan.

 

När kan jag ansöka om ersättning?

Eftersom vi först efter att hela Allsvenskan och Elitettan 2020 är spelad vet hur många matcher som spelades utan publik, kan du lämna in ditt ersättningsanspråk för de matcher du har gått miste om efter att omgång 30 av Allsvenskan är spelad. Information om hur denna process går till kommer att finnas på hammarbyfotboll.se när säsongen är färdigspelad.

 

Har jag möjlighet att förnya mitt säsongskort för 2021 om jag ansöker om ersättning för matcherna utan publik?

Ja du kommer att kunna förnya ditt säsongskort inför nästa år. Oavsett om du väljer att få ersättning för de matcher som spelas utan publik eller inte så kommer du inför 2021 ha möjlighet att förnya ditt säsongskort precis som vanligt.

 

Vem ska jag kontakta om jag har ytterligare frågor?

Du kan mejla oss på biljetter@hammarbyfotboll.se om du har fler frågor gällande ditt säsongskort.

 

Jag vill registrera att #jagstårkvar, men har inte mitt fysiska plastkort till hands. Hur hittar jag mina kunduppgifter?

Öppna upp ditt eller dina säsongskort längst ner på AXS-sidan “Mitt konto” under fliken “Ordrar” (sedan “se order”). Där hittar du kortnummer/streckkoden på PDF-biljetten och ditt kundnummer på kvittot (sidan längst ner). Både kundnummer och kortnummer behöver du till registreringen på kampanjsidan visessnartigen.se. 

 

KLICKA HÄR FÖR ATT KUNNA LOGGA IN PÅ DITT SÄSONGSKORTSKONTO FÖR ALLSVENSKAN.

KLICKA HÄR FÖR ATT KUNNA LOGGA IN PÅ DITT SÄSONGSKORTKONTO FÖR ELITETTAN.

 

 

Se exempelbild:

 

Säsongskortsmarknaden

Det är tuffa tider för många. Dels har krisen drabbat många individuellt, dels har den slagit hårt mot stora delar av samhället - däribland Hammarby Fotboll. För att tillgodose de som känner behovet i sin egen plånbok, men och de som känner att de vill stötta klubben extra mycket finns nu Säsongskortsmarknaden. Det är en digital marknadsplats där du som vill sälja ditt säsongskort kan hitta en köpare och du som vill köpa ett extra säsongskort kan göra just det. 

 

 

Får jag förköpsrätt till resterande matcher 2020 som eventuellt spelas med publik?
Ja. Om du köper ett säsongskort av någon annan kommer det innebära att du övertar förköpsrätten till utvalda matcher under året. Det är såklart förutsatt att vi kommer igång och spelar matcher med publik.

 

Vad kostar ett säsongskort?
Säsongskortspriset och betalningen görs upp mellan köpande och säljande supporter och är inget som Hammarby Fotboll är inblandade i. Här hittar du priserna för säsongskorten 2020.

 

Hur gör jag om jag vill stå kvar med mitt nya säsongskort?
Om säsongskortet du köper sen innan är registrerat med JAG STÅR KVAR av säljaren så behöver du inte göra någonting alls. Om det inte är registrerat sen innan har du möjlighet att göra det efter ditt köp. Mer information om hur det görs kommer till dig via mail i samband med den manuella hanteringen Hammarby Fotboll gör för att flytta över säsongskortet till ditt konto. Har du inget konto sedan innan så skapas det i samband med överflyttningen, någon Hammarby hanterar med hjälp av biljettsystemet.

 

Har jag som köper ett säsongskort rätt till pengar tillbaka för matcherna som inte spelas under 2020?
Om du köper ett säsongskort som inte är registrerats för JAG STÅR KVAR (https://www.visessnartigen.se/) har du möjlighet att får pengarna tillbaka för matcherna som spelas utan publik. Pengarna för matcherna som spelas utan publik har du rätt att få tillbaka först efter säsongen är avslutad när vi vet hur många matcher det gäller.

 

Har jag möjlighet att förnya mitt nyköpta säsongskort för 2021?
Absolut. Om du köper ett säsongskort av en annan supporter så gäller det för matcherna som spelas med publik 2020 samt att du får möjlighet att förnya din nya plats inför 2021 precis på samma sätt som övriga säsongskortsinnehavare 2020.

 

Får jag ett plastkort med mitt nya säsongskort för 2020?
Ja, du kommer att få ett nytt säsongskort hemskickat till dig med ditt namn. Vireserverar oss för att kortet hemskickat kan dröja något men självklart kommer du ha ditt nya kort i god tid om vi får börja spela matcher med publik.Du får hem säsongskortet oavsett om vi spelar matcher med publik eller inte under året.

 

Vad händer med plastkortet som säljaren har kvar från sitt köp?
Vi kommer att avaktivera säsongskortet som säljs och aktivera ett nytt kort tilldig som köper säsongskortsplatsen. Detta innebär att säljarens säsongskort inte gäller från att vi avaktiverar det.

 

Hur avpublicerar jag min annons?
Ett mejl har skickats till dig som har en aktiv annons med en länk till denna sida. Klicka på länken i mejlet om du önskar avpublicera din annons.

 

Hur ändrar jag något i min annons som är publicerad?
Om du vill ändra något i din annons så får du avpublicera annonsen som är aktiv och sedan skapa en ny. Ett mejl har skickats till dig som har en aktiv annons med en länk till denna sida. Klicka på länken i mejlet om du önskar avpublicera annonsen.

 

Du hittar säsongskortsmarknaden HÄR!

INFORMATION HERR

HELT SLUTSÅLT OCH NYTT SÄSONGSKORTSREKORD!

 

Stort tack till alla ni som gjorde det möjligt att nå maxkapaciteten för säsongskort till Tele2 Arena. 16 000 säsongskort är sålda och kommer garantera stämningen på alla Hammarby hemmamatcher i Allsvenskan 2020. Forza Bajen!

 

KLICKA HÄR FÖR ATT KUNNA LOGGA IN PÅ DITT SÄSONGSKORTSKONTO.

 

Detta ingår i ditt säsongskort för Allsvenskan:

• Entré till samtliga 15 hemmamatcher i Allsvenskan 2020.
• Förtur till lösbiljettköp för utvalda allsvenska matcher under säsongen om du vill köpa biljetter till vänner och familj. Förturen gäller även utvalda matcher i Svenska Cupen samt inför stundande Europaspel.
• Medlemskap i Hammarby IF FF för 2020.
• Säsongskortet som fysiskt plastkort.

INFORMATION DAM

 

Efter en grym slutforcering landade vi i 430 sålda säsongsplåtar till Elitettan, vilket är nästan 200 fler kort än förra året. Vi riktar ett varmt tack till alla som löste sin plats på Hammarby IP för hela 2020 och blickar mot den kommande säsongen med stor tillförsikt, både på och utanför plan!

 

KLICKA HÄR FÖR ATT KUNNA LOGGA IN PÅ DITT SÄSONGSKORTKONTO.

 

Detta ingår i ditt säsongskort för Elitettan:

• Entré till samtliga 13 hemmamatcher i Elitettan 2020.
• Säsongskortet som fysiskt plastkort.

FÅ OLIKA NAMN TRYCKTA PÅ SÄSONGSKORTET

Om du köper fler säsongskort i samma köp kommer alla säsongskort att bli kopplat till ett konto med ett namn. Vill du ha olika konton med olika namn på korten behöver du genomföra enskilda köp med separata mailadresser. Fördelen med att ha ett eget konto är att du själv kan administrera ditt eget säsongskort, skicka vidare matchbiljetter, ta del av nyhetsbrev och förköpskoder, få biljetten kopplad till din Hammarby Live-app samt få ditt eget namn tryckt på kortet.

Servicecenter | Kontakt

Spelschema

december
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
November 30, 2020 December 1, 2020 December 2, 2020 December 3, 2020 December 4, 2020 December 5, 2020 December 6, 2020
December 7, 2020 December 8, 2020 December 9, 2020 December 10, 2020 December 11, 2020 December 12, 2020 December 13, 2020
December 14, 2020 December 15, 2020 December 16, 2020 December 17, 2020 December 18, 2020 December 19, 2020 December 20, 2020
December 21, 2020 December 22, 2020 December 23, 2020 December 24, 2020 December 25, 2020 December 26, 2020 December 27, 2020
December 28, 2020 December 29, 2020 December 30, 2020 December 31, 2020 January 1, 2021 January 2, 2021 January 3, 2021

Missa ingenting. Synka Hammarbys schema med din kalender.

Lägg till i kalender