6 december 2023

Adelina lämnar Hammarby

Det står nu klart att det inte blir någon grönvit fortsättning för Adelina Engman, som lämnar Hammarby i samband med sitt utgående avtal vid årsskiftet. ”Adde” rundar således av Bajen-sejouren som dubbelmästare och hann med 44 tävlingsmatcher under sina två år på Södermalm.

Sportchef Johan Lager om beslutet:
– Adelina har varit en oerhört professionell spelare och bidragit till våra framgångar under hennes tid här. Utöver det har hon varit en mycket omtyckt lagkamrat. Ibland måste man släppa spelare trots att man tycker om dem både som spelare och människa. Jag ser tillbaka på en otrolig resa med laget där "Adde" har varit med. Nu önskar vi henne lycka till i framtida äventyr!

– Det känns såklart tråkigt att behöva avsluta min tid i Bajen skadad, men samtidigt är jag väldigt glad över att få avsluta med dubbla guld. Jag vill rikta ett stort tack till alla supportrar som gjort de här två åren oförglömliga. Ert stöd har betytt otroligt mycket! Jag vill även rikta ett stort tack till alla spelare och ledare. Det har varit en ära att få vara en del av det här fantastiska gänget, säger Engman.

Vi tackar varmt för insatserna i Hammarby-tröjan och önskar lycka till i fortsättningen, ”Adde”!

Nyheter

Dam